Zázračná rastlinka, ktorá lieči ekzémy, psoriázu, akné a všetky ďalšie kožné ochorenia.

1) Upokojuje podráždenú a začervenanú pokožku.

2) Skvelý kondicióner na vlasy. Vezmite trocha čerstvej dužiny a rozmieste ju na kašičku. Potom si ju ako gél naneste na vlasy a jemne pomasírujte pokožku. Nechajte ju tam 2 minúty, potom ju zmyte vodou.

3) Urýchľuje rast vlasov. Umývanie vlasov šampónom s pridanou šťavou z Aloe vera alebo priame nanášanie Aloe na vlasovú pokožku stimuluje rast a zlepšuje kvalitu vlasov.

4) Spevňuje nechty. Pravidelne si nechty a ich okolie potierajte šťavou alebo dužinou z Aloe vera. Časom by nechty mali byť kvalitnejšie a menej lámavé.

5) Lieči akné.  Aloe znižuje zápaly a lieči akné vďaka svojim protizápalovým vlastnostiam. Čerstvou dužinou si pravidelne potierajte postihnuté miesta na pokožke.

6) Zmierňuje vrásky. Aloe zlepšuje okysličenie buniek a spevňuje kožné tkanivá. Pokožka sa tak stáva pevnejšou, elastickejšou a na pohľad mladšou.

7) Lieči herpes, ekzém, psoriázu, dermatitídy a kožné alergie. Dokáže preniknúť hlboko do pokožky a zvnútra ju zregenerovať. Stačí si ňou pravidelne potierať problémové miesta.

8) Môžete ju používať na popáleniny, pokožku spálenú od slnka, odreniny a tiež na malé rezné rany.

9) Odstránenie jaziev a strií. Aloe sa ukázala ako výborný prostriedok pri zmenšovaní jaziev a popôrodných značiek na natiahnutej pokožke, niekedy nazývanými aj „strie“.

10) Bolesť ďasien a zubov. Čerstvá dužina alebo preplachovanie štavou z aloe v ústnej dutine pomôže od problémov v ústnej dutine.

11) Lieči chrípku a nachladnutie. Vďaka svojim antibakteriálnym účinkom a vysokému zloženiu vitamínov a minerálov urýchli liečbu každej chrípky a nachladnutia.