Francúzske toasty
Jednoduché raňajky, ktoré pozná snáď každý. Tu je jednoduchý postup pri tvorbe tejto delikatesy.
Francúzske toasty sa často podávajú so sirupom, maslom, práškovým cukrom a inými sladkými prísadami. Dnes sa však ingrediencie trochu pomenia a toasy dostanú novú tvár.
Ingrediencie:
- 4 celozrnné toasty
- 1 vajce
- bezlaktózové /rastlinné/ mlieko
- kokosový cukor
- kokosový olej
- škoricu
- banán
- med
- čučoriedky
- mandľové maslo
Postup:
V miske sa vymiešajú vajíčka s kokosovým cukrom, škoricou a mliekom. Toasty sa nechajú cca 5 minút namočené. Na dobre rozpálenej panvici s kokosovým olejom sa následne toasty z každej strany opečú. Podávať sa môžu napríklad s medom, mandľovým maslom, banánom alebo čučoriedkami. Dobrú chuť!