Pohánkový bulgur s kozím syrom
Pohánkový bulgur s kozím syrom je jednoduchá a chutná pochúťka z východnej Európy. Je to jednoduchý recept na prípravu pohánky s kozím syrom, ktorá je vyrobená z obilnín a je obohatená kozím syrom, cesnakom, koreňovou zeleninou a korením. Výsledná chuť je lahodná a plná, so slanou chuťou kozieho syra a príjemnou chuťou pohánky.
Je to veľmi obľúbené jedlo, ktoré sa veľmi ľahko pripravuje a je ideálnym spôsobom, ako si niečo chutné a zdravé pripraviť
Ingrediencie:
- pohánkový bulgur
- kozí syr
- morská soľ
- bazalka
- oregano
- mrkva
- uhorku
- jarná cibuľka
- kaleráb
- avokádový olej
Postup:
Bulgur sa uvarí podľa návodu. Medzitým sa na panvici rozohreje avokádový olej a opraží jarná cibuľka s mrkvou. Následne sa mrkva okorení bazalkou, oreganom a trochou soli.
Po uvarení sa bulgur pridá na panvicu a spolu zamieša. Podáva sa s uhorkou, kalerábom a kozím syrom. Pred konzumáciou odporúčame kozí syr poriadne premiešať s bulgurom. Bude mať perfektnú krémovú chuť.
Dobrú chuť