Tri hazardné hry s veľmi neobvyklým dejom

V tíme vývojárov výherných automatov je vždy brigáda scenáristov. Úlohou autorov je vytvoriť zaujímavé postavy a premyslieť systém bonusových úrovní. Niektoré hry prekvapia dobre rozvinutým príbehom. 

Willy’s Hot Chillies od spoločnosti NetEnt

Tento výherný automat sa venuje kulinárskej téme. Dodávateľ ho vydal v roku 2020. Výška povolenej stávky na jedno roztočenie v hre sa pohybuje od 0,20 do 400 herných mincí. Kasina slovensko ponúka túto hru s bonusmi pre nových hráčov.

Veľkosť maximálnej výhry v rámci jedného točenia je 800 tisíc kreditov. Je dostupná len pri maximálnej stávke a pri aktivácii ďalších možností. Z tých posledných hra obsahuje napr:

  • Bonusovú hru;
  • Kolá roztočení zdarma;
  • Symbol Scatter a symbol Wild;
  • Kaskádové ikony.

Volatilita slotu je priemerná a jeho výplatná miera je teoreticky 96 %. Hracie pole má 3 riadky a 5 valcov. Výherné reťazce možno vytvoriť na 20 pevných výherných líniách.

Na vytvorenie výhernej kombinácie musí hráč chytiť 3, 4 alebo 5 rovnakých obrázkov na jednom z uvedených smerov. Herné ikony rozpočtového segmentu boli prezentované v podobe kartových farieb: Tambourine, Spades, Tref a Hearts. Za kombinácie s nimi môže hráč získať od 60 do 200 mincí.

Ikony strednej kategórie sú Taco, Tequila a Piñata. Tieto symboly vo výherných reťazcoch prinášajú od 200 do 800 mincí. Najdrahším symbolom je truhlica s mincami, ktorá vo výherných kombináciách prináša 400, 800 alebo 1 200 kreditov.

Bonusová hra poskytuje možnosť výberu voľných zvitkov s násobiteľom x3. Počet bonusových kôl môže byť 5, 9 alebo 12 kusov. Aktivujú sa, keď vypadne trojica symbolov Scatter. Symbol Wild môže nahradiť ostatné symboly, čím sa zvyšuje pravdepodobnosť vytvorenia výhernej kombinácie.

Twin Spin MegaWays od spoločnosti NetEnt

Tento výherný automat patrí do kategórie „ovocných“ automatov. Bol vyvinutý dodávateľom v roku 2020. Automat sa vyznačuje veľkým počtom vyplácaných smerov, ktorých je v hre 117 649 kusov.

Na zvitku môže hráč staviť na sumu od 0,10 do 100 herných mincí. Veľkosť maximálnej výhry na jedno zatočenie sa rovná 3 800 000 kreditov. Volatilita automatu je vysoká a jeho RTP dosahuje 96,04 %.

Hracia plocha pozostáva zo 6 valcov umiestnených v 7 riadkoch. Výhernú kombináciu môžete vytvoriť z 3, 4, 5 alebo 6 rovnakých ikon. V hre sa nachádzajú také doplnkové funkcie, ako napr: Séria bonusových zvitkov, opakované roztočenie, symboly Wild a Scatter, hromady ikon.

9, 10, J, Q, K, A sú najlacnejšie herné symboly, ktoré vo výherných kombináciách môžu priniesť výhry vo výške 10 až 60 mincí. Čerešne, Zvončeky, BAR a Sedmička sú stredne hodnotné piktogramy, ktoré vo výherných kombináciách prinášajú od 40 do 500 mincí.

Najdrahším symbolom v automate je Diamant, za ktorého kombinácie môže hráč získať výhru 200 až 1 000 kreditov. Kolá voľných zvitkov sa aktivujú, keď padne 5 symbolov Scatter na ľubovoľné políčko hracieho poľa. Sám o sebe tento symbol nevytvára platené kombinácie. 

Séria freespinov trvá 15 zvitkov. Keď vám počas bonusových zvitkov opakovane padne päť symbolov Scatter, predĺžia sa o rovnaký počet kôl. Ak v normálnom alebo bonusovom režime hry padlo viac ako 5 symbolov Scatter, hráč bude odmenený extra roztočením za každý ďalší symbol.

Rezident by Igrosoft

Táto hra je klasickým automatom starého formátu. Je venovaná kriminálnemu žánru. Vydanie automatu sa uskutočnilo v roku 2007. Úroveň rozptylu automatu je na nízkej úrovni a jeho teoretická návratnosť je 94 %.

Hodnota jednej mince môže byť od 1 a viac. Na líniu môžete staviť od 1 do 90 herných mincí. Veľkosť prípustnej stávky na jedno roztočenie sa pohybuje od 1 do 810 mincí. Veľkosť maximálnej výhry za jedno roztočenie je 675 000 kreditov.

Hracie pole pozostáva z 3 riadkov a 5 valcov. Vyplatiteľné smery v hre 9 kusov. Na vytvorenie výhernej kombinácie musí hráč na jednej z výherných línií chytiť 3 až 5 rovnakých ikon.

Hra obsahuje také bonusové možnosti, ako napr: Bonusová hra, zdvojnásobenie hry, symbol Wild, symbol Scatter. Hlavné herné symboly boli vytvorené v podobe Pištoľ, Plynová maska, Priečinok s dokumentmi, Hrdinská hviezda, Guľomet Maxim, Pogon, Hasiaci prístroj a Zlatý rád. Maximálna výhra za kombináciu je 5 000 mincí.