Bezlaktózová zmrzlina z manga, broskyne a banánov

Pripraviť si vlastnú domácu zmrzlinu, ktorá je navyše ešte aj zdravá, je omnoho jednoduchšie ako si myslíte. Vo väčšine prípadov vám stačí mať doma len nejaké banány s ľubovoľným rastlinným mliekom a všetky ostatné suroviny, ktoré sa rozhodnete použiť, sú už len dochutením celej zmrzliny.

V tomto prípade je to mango a broskyňa, ktoré túto mrazenú dobrotu osviežia a dodajú jej ešte väčší letný nádych. Dobrú chuť!

Čo potrebujeme

  • 3 ks zrelý banán, zbavený šupky a zamrazený cez noc
  • 2 ks zrelá broskyňa
  • 1/2 zrelého manga
  • 4-5 PL rastlinného mlieka (kokosové, mandľové)

Postup

  1. Banány ošúpeme a dáme zamraziť na noc
  2. Všetky suroviny spolu vymixujeme vo vysokorýchlostnom mixéri a podávame