Všetko, čo potrebujete vedieť o masturbátoroch

V našej rýchlej dobe, v ktorej trh s erotickými pomôckami neustále rastie, sú masturbátory a umelé vagíny medzi mužmi čoraz obľúbenejšie. Vďaka širokej škále dizajnov a funkcií sú k dispozícii rôzne modely, ktoré vyhovujú rôznym preferenciám.

Čo sú masturbátory?

Masturbátory, známe aj ako umelé vagíny, sú sexuálne hračky navrhnuté tak, aby napodobňovali pocit pohlavného styku. Tieto hračky sú zvyčajne vyrobené z mäkkých a pružných materiálov, ako je silikón alebo termoplastický elastomér, ktoré sa podobajú ľudskej pokožke, a sú k dispozícii v rôznych tvaroch a veľkostiach.

Tieto sexuálne pomôcky poskytujú bezpečnú a príjemnú cestu k sexuálnemu uspokojeniu.

Fleshlight Light Commander – pánský masturbátor, zdroj: www.erosstar.sk

Dostupné typy masturbátorov

Realistické modely

Sú navrhnuté tak, aby sa čo najviac podobali skutočnej vagíne, pričom sa často zameriavajú na detailný a realistický vzhľad. Niektoré môžu mať dokonca celé ženské torzo alebo plne pohyblivé modely (v najdrahších verziách).

Diskrétne masturbátory

Tieto modely sú navrhnuté tak, aby ich na prvý pohľad nebolo možné rozpoznať ako sexuálne pomôcky a sú ideálne pre tých, ktorí ich radšej používajú diskrétne.

Vibračné masturbátory

Sú vybavené vnútornými mechanizmami na vibrácie, ktoré zvyšujú intenzitu erotického zážitku.

Rozdiely medzi masturbátorom a umelou vagínou

Hoci sa masturbátory a umelé vagíny často zamieňajú, existujú medzi nimi niektoré zásadné rozdiely:

Vzhľad

Masturbátor je všeobecné označenie pre mužskú sexuálnu pomôcku, ktorá môže mať rôzne tvary a štýly vrátane umelých vagín, úst alebo análnych otvorov. Nemusia nevyhnutne vyzerať realisticky a môžu ponúkať rôzne typy stimulácie.

Umelá vagína je špecifický typ masturbátora, ktorý sa snaží čo najvernejšie napodobniť vzhľad a pocit skutočnej vagíny. Zameriava sa na realistické detaily, ako sú imitácie klitorisu, pysky a textúrovaný vnútorný kanál.

Typ stimulácie

Masturbátor

V závislosti od modelu ponúka rôzne formy stimulácie vrátane vibrácií, pulzácie alebo zmeny teploty.

Umelá vagína

Zameriava sa na simuláciu vaginálneho styku s dôrazom na štruktúru a pružnosť materiálu, ktorý napodobňuje ľudskú pokožku.

V e-shope ErosStar.sk nájdete široký výber oboch typov týchto erotických pomôcok. Či už hľadáte niečo pre realistický zážitok, alebo chcete preskúmať nové formy stimulácie, ErosStar.cz ponúka rôzne modely masturbátorov a umelých vagín, ktoré splnia vaše individuálne potreby a túžby.