Ako si vybrať parfém na zimu? – TOP 10 vôní

Parfém, rovnako ako oblečenie, mal by byť vhodný pre ročné obdobie a jeho okolnosti. Vône sa na našej pokožke môžu prejaviť úplne odlišným spôsobom, v závislosti od individuálnych vlastností, teploty a vlhkosti.

Preto svieže arómy na jeseň voňajú príliš ostro, teplé sa naopak hladko otvárajú, vrchný tón dlhšie vydrží a aróma samotná je vnímaná ako hrejivá a jemná. Náš internetový obchod makeup.sk túto jeseň nedovolí zamrznúť na duši a srdci, preto sme pre vás pripravili top 10, podľa nás najlepších vôní na jeseň.

Hlavné nuansy pri výbere vône:

  1. Na jeseň sa ľudský čuch vplyvom mrazov a prechladnutí oslabuje, preto by ste mali voliť intenzívnejšie arómy.
  2. S nástupom chladného a nepriaznivého počasia sa depresia a zlá nálada stávajú častejšími, čo znamená, že vôňa musí byť radostná a životo potvrdzujúca.
  3. Parfum, ktorý nosíte v zime, by vás mal zahriať a zabaliť vás ako teplý mäkký šál.
  4. Vzhľadom na to, že nosíme veľa oblečenia, pach sa ťažko dostáva von, preto parfém musí byť dlhotrvajúci a silážny.
  5. Na jeseň sú prijateľné aj pikantné exotické vône vyvolávajú kontrastné spomienky.

TOP 10 VÔNÍ NA ZIMU

V súlade s vyššie spomenutými nuansami výberu vône sme pre vás pripravili TOP 10 možností, ktoré si môžete v chladných dňoch si vychutnať a ktoré si nájdete v našom internetovom obchode makeup.sk. Nuž, poďme si povedať o jesených parfumoch, ktoré sme pre vás vybrali

10 miesto

Na 10. mieste našej hitparády je vôňa Yves Saint Laurent Opium Rouge Fatal. Exotická a šokujúca, odvážna a trochu nebezpečná hrdinka vône vie, čo chce a ako to dosiahnuť. Kompozíciu Yves Saint Laurent Opium otvára kontrastná kombinácia pikantných citrusových plodov a jemnej konvalinky. Srdce vône bije v rytme jazmínu a myrhy a jemná vanilková stopa nenechá ľahostajným srdce žiadnej ženy.

9 miesto

9 miesto sme udelili Tomovi Fordovi Tobacco Vanille – paradoxná kombinácia ženskej naivity a mužskej charizmy zapadá do parfému, ktorý dýcha sebavedomím. Tvoj pohľad smeruje vpred, úspech máš v pätách, Si hrdina, Tvoja vôňa je Tom Ford Tobacco Vanille https://makeup.sk/categorys/324237/. Vôňa sa otvára perzistentným tandemom agarového dreva a tabaku. V strede kompozície sa nachádza lesný tril drevitých tónov a akord listov pačuli.

8 miesto

Na 8. mieste v našom zozname je Giorgio Armani Si. Povedzte áno! nové cesty, nečakané vzťahy, statočná láska. Vôňa začína svoj príbeh listom čiernej ríbezle, v epicentre vône kvitne biela frézia a májová ruža. A ľahká zmyselná stopa vanilky a pačuli prinúti celý svet povedať vám „áno!“ .

7 miesto

Na 7. mieste je podľa nášho názoru Chanel Coco Mademoiselle. Skutočná dáma zaujme pohľadom, trepotaním mihalníc a plynulým pohybom rúk. Nemyslí na to, ako sa zaradiť do spoločnosti, má to v krvi. Neprístupná a žiaduca, skutočná dáma je majiteľkou Chanel Coco Mademoiselle. Úvodné tóny znejú pikantne a sviežo mandarínky a bergamot. Srdce vône horí nežnosťou jazmínu a ruže. A záverečný akord pačuli a vetiveru zahalí majiteľa vône romantikou a ľahkomyseľnosťou.

6 miesto

6 miesto – Paco Rabanne Olympea. Vedeli ste, že máte krídla? Vždy vás sprevádzali životom a dnes vás vynesú až na vrchol sveta. Pozrite sa na nedotknutú krásu prírody, cíťte sa ako súčasť jej tvorcu a vnímajte vôňu vesmíru. Paco Rabanne Olympia spája jemnú vanilku a pikantnú soľ, úžasné drevité akordy a korenistý zázvor.

5 miesto

Navrhli sme dať 5. miesto v zozname vôni Paco Rabanne Lady Million. Jeden z milióna, želateľný, inšpiratívny a nenapodobiteľný. Hovoria o nej a dávajú ju za príklad. Je majiteľkou Paco Raban Lady Million. Parfum začína svoju symfóniu ovocno-citrusovým kokteilom. Srdce vône hrá s melódiou jazmínu a pomarančového kvetu a stopu hladko vyjadruje med a pačuli.

4 miesto

4 miesto si zaslúžene odnáša Lancome La Vie Est Belle – krása a sila, ktorú potrebujete vedieť využiť, uvedomiť si svoju moc nad mužským svetom. Plynulým pohybom ruky odhoďte luxusné kučery a ste hlavnou osobou každej párty. Vôňa Lancôme La Vie E Belle sa otvára ovocnou zmesou ríbezlí a hrušiek. V strede vône je kombinácia fazule Tonka a pralinkových sladkostí a stopa je zobrazená s vanilkou a pačuli.

3 miesto

Čestné 3. miesto – Giorgio Armani Code Woman. Mystika nočných krajín, tajomnosť tieňov vo svetle ohňa a fantastická povaha príbehov rozprávaných ohňom sú obsiahnuté v jemnej vôni Giorgio Armani Code Woman. Kompozícia odhaľuje tandem sviežich citrusov a romantického jazmínu. Pomarančový kvet a jazmín vytvorili nádherný akcent v strede vône. A záverečné tóny medu a vanilky dodali vôni logickú úplnosť.

2 miesto

Blíži sa koniec našej TOPky a je na čase hovoriť o 2. mieste. Versace Crystal Noir – taliansky večer – aromatická káva, jemné pečivo, mestské svetlá a romantika pri prvých stretnutí. Versace Crystal Noir sa otvára teplým kokteilom zázvoru, kardamónu a korenia. Srdce vône je naplnené farbami pomarančového kvetu a kokosu. A záverečný akord znie ako santalové drevo a pižmo.

1 miesto

No a dostali sme sa na vrchol rebríčka TOP 10. 1. miesto a titul „perla“, „hviezda“ medzi jesennými parfémami si úplne zaslúžene odnáša ohromujúca vôňa Montale Roses Musk. Vôňa pre skutočnú ženu, nežná a zmyselná, žiadaná, no nedostupná. Spája početné obrazy – naivné dievča a ušľachtilú dámu. Montal Roses Musk je lakonická kombinácia iba troch akordov, ktoré tak mnohostranne hrajú na pokožke.