Cenovo dostupná alternatíva k štandardnému baleniu

Spôsobov, ako si firma môže získať lojalitu a spokojnosť zákazníka existuje viacero. V rámci neustále sa rozvíjajúceho elektronického obchodu však zohráva dôležitú úlohu dodanie zásielky na určené miesto včas a v požadovanej kvalite. Za týmto účelom spoločnosti investujú do rôznych foriem univerzálnych balení, ktoré sa ale nie vždy ukazujú ako rozumné a efektívne riešenie. Iným prípadom sú špeciálne plastové obálky, ktoré sú dostupné za rozumnú cenu a pritom tovar počas prepravy pred poškodením dostatočne ochraňujú.

Ak preto hľadáte rovnováhu medzi zachovaním kvality prepravy a znížením jej nákladov, ponúkame vám široký zoznam výhod tohto špeciálneho obalového materiálu. 

Pevné plastové obálky 

Rôzne mäkké výrobky, textil, odevy alebo propagačné katalógy a tlačivá sú vhodnými druhmi tovaru na prepravu v tomto špeciálnom obalovom materiáli. Pevné plastové obálky sú z odolného a pritom kvalitného materiálu, cez ktorý sa ku konkrétnemu tovaru nedostane žiadny prach, vlhkosť ani nečistoty

Nepriehľadný materiál zvláda chrániť zásielku aj pred UV žiarením a svetlom. Bezpečnosť tovaru zvyšuje samolepiaci prúžok obálky s kvalitným lepidlom, ktoré sa postará o dobrú izoláciu obsahu pred vonkajším vzduchom, jeho premenlivou vlhkosťou a vôňou.

Riešenie, ktoré šetrí peniaze, priestor aj životné prostredie

Klasické papierové obaly sú možno na prepravu o niečo ekologickejšie, v mnohých prípadoch sú však zbytočne drahé, objemné, menej foremné a pre transport drobných predmetov nevyhovujúce. Nielen v odvetví eCommerce prepravy si preto získali pozornosť univerzálne plastové obálky, ktoré sú dostupnou alternatívou k štandardnému baleniu.

Ekonomické sú nielen z hľadiska ich ceny, ale aj skladovania, pretože na svoje uloženie nepotrebujú veľa miesta. Disponujú optimálnymi rozmermi a minimálnou hmotnosťou, takže zaobstarať si tento obalový materiál do firmy v jeho väčších množstvách nebude najmenší problém. Naopak, okrem kvalitného obalového materiálu od spoločnosti OBALNET môžete pri väčšej objednávke získať výhodné množstvové zľavy.

Zabudnúť nesmieme ani na to, že plastové obálky sú opakovateľne recyklovateľné. K ochrane životného prostredia prispieva aj nízka uhlíková stopa počas ich výroby. 

Plastové obálky sú tiež ideálnym riešením na jednoduchú personalizáciu a orientáciu skladu alebo firmy, pretože triedenie a prehľad zjednodušujú aj ich viaceré farebné verzie a možnosť si obálku potlačiť firemným logom.

Zdroj obrázka: mdbildes/Shutterstock.com