Najnovšie módne trendy pre jar/leto 2023: Čo nosiť a ako kombinovať?

Spolu s teplým jarným počasím prichádzajú každoročne aj nové trendy v móde. Táto sezóna bude výrazná a plná bláznivých farieb. Čo bude počas tohtoročnej jari a leta roku v kurze? Zistite, ktoré kúsky by ste mali zaradiť do svojho šatníka a taktiež s čím ich kombinovať. 

Denim bude vládnuť tejto sezóne

Hlavným trendom tohtoročnej jari a leta bude denim. Pod denimom si nepredstavujte len klasické džínsy, ale aj rifľové bundy, sukne, šaty či rôzne sety. Siahnite preto po moderných strihoch. Skvelou voľbou sú napríklad široké džínsy, oversized bundy alebo rifľové maxišaty. Nebojte sa kombinovať tieto kúsky s dámskymi značkovými tričkami, pomocou ktorých pridáte vášmu outfitu ten správny šmrnc. Nebojte sa rôznych kombinácií jednotlivých odtieňov denimu a pokojne noste jednotlivé odtiene aj spolu. Túto sezónu bude takzvaný „denim on denim“ veľmi trendy.

Zakomponujte do svojho šatníka oblečenie v štýle streetstyle

Ďalším trendom, ktorý by ste túto sezónu rozhodne nemali ignorovať je streetstyle. Doplňte svoj šatník o oversized mikiny, tričká a štýlové tenisky, ktoré sa stanú ústredným prvkom celkového outfitu.

V tomto prípade pokojne siahnite aj po moderných unisex kúskoch, ktoré majú v pouličnej móde podstatný význam.

Pri výbere tenisiek sa nebojte odvážnych farieb a extravagantných aplikácií. Ak túžite, aby sa stali dominantou vášho outfitu, vyberte si tie najvýraznejšie z celej ponuky. Širokú ponuku štýlových mikín, ktoré si zamilujete aj pre ich pohodlnosť nájdete na www.10k.sk/damske-mikiny/

Ukážte svoju ženskú stránku vo farebných šatách

Šaty predstavujú módny kúsok, ktorý by nemal chýbať v žiadnom dámskom letnom šatníku. Aj túto sezónu našli svoje miesto v trendoch. Vládnuť však budú výrazné farby, v ktorých budete na ulici neprehliadnuteľná. Staviť môžete aj na zaujímavé strihy a šaty s nápismi, či aplikáciami. Ak hľadáte dizajnové značkové šaty, nakupujte na 10k.sk.

Pamätajte, že túto módnu sezónu charakterizujú farby a výrazné vzory. Preto sa nebojte a pokojne siahnite po odvážnych kúskoch, v ktorých zažiarite.

Zdroj foto: Freepik