Zeleninovo-parmezánové placky
Zeleninovo-parmezánové placky sú jednoduché a chutné vegánske placky, ktoré sa ľahko pripravujú. Sú skvelou alternatívou k tradičnému mäsovému jedlu.
Môžu sa podávať ako samostatné jedlo, alebo sa môžu pridať do zmesi s ostatnou zeleninou, ako sú cukety, cícer alebo špargľa.
Ingrediencie:
- 1/2 cukiny
- 5 šampiňónov
- 4 ks špargle
- 6 ks reďkoviek
- 6 vajíčok
- 100 g parmezánu
- štvrofarebné korenie
Postup:
Zelenina sa očistí, nakrája sa na malé kúsky a dá sa do väčšej misky, primiešajú sa vajíčka, parmezán a korenie podľa chuti. Na dobre rozpálenej panvici sa tvoria placky.
Rýchle a výživné raňajky sú na svete
Dobrú chuť