Zeleninovo-parmezánové placky

zeleninovo parmezánové placky

Zeleninovo-parmezánové placky sú jednoduché a chutné vegánske placky, ktoré sa ľahko pripravujú. Sú skvelou alternatívou k tradičnému mäsovému jedlu.

Môžu sa podávať ako samostatné jedlo, alebo sa môžu pridať do zmesi s ostatnou zeleninou, ako sú cukety, cícer alebo špargľa.

Ingrediencie: 

  • 1/2 cukiny
  • 5 šampiňónov
  • 4 ks špargle
  • 6 ks reďkoviek
  • 6 vajíčok
  • 100 g parmezánu
  • štvrofarebné korenie

Postup:

Zelenina sa očistí, nakrája sa na malé kúsky a dá sa do väčšej misky, primiešajú sa vajíčka, parmezán a korenie podľa chuti. Na dobre rozpálenej panvici sa tvoria placky.

Rýchle a výživné raňajky sú na svete

Dobrú chuť