Večera, ktorá zahreje: 20 tipov na teplú večeru
Väčšinou sami rýchlo spoznáme, či sme typ, ktorému vyhovuje teplá alebo naopak studená večera. Ak dávame prednosť teplému jedlu, o výživu sa postará najmä varená zelenina alebo strukoviny na rôzne chutné spôsoby.
- Hustá šošovicová polievka s mrkvou
- Rozmixovaný špenát s varenými zemiakmi
- Zemiaky pečené s tekvicovými semiačkami
- Tekvicový prívarok
- Hustá polievka hokkaido
- Brokolicová polievka
- Karfiol varený s rozmiešanými vajíčkami (karfiolové mozočky) a zemiaková kaša
- Zeleninové rizoto z ryže natural
- Tofu plátky chvíľu opečené v troche sójovej omáčky a dusená zelenina
- Celozrnná tarhoňa pomiešaná s dusenou zeleninou
- Paradajková polievka s bazalkou – z čerstvých paradajok
- Špagety Aglio e Olio – olivový olej, opražený cesnak, pikantné korenie, soľ
- Zeleninové fašírky z celozrnnej múky pečené v trúbe
- Celozrnné cesnakové hrianky
- Hlivový perkelt, špaldové halušky
- Syrové lečo (parajka, paprika, vajíčka z podstielkového alebo ekologického chovu, syr)
- Krémová mrkvová polievka so smotanou
- Špenátová omeleta s dusenou alebo grilovanou zeleninou
- Špenátové ravioli s paradajkovou omáčkou
- Cuketové placky